Üst Slider

» » » 2014 YGS Soruları Genel Olarak Kolaydı!!!

ÖSYM YGS soru ve cevaplarının tamamını yayınlamayınca ne tip sorular sorulduğu ve soruların zorluk dereceleri hakkında fikir sahibi olamadık. Bu yazıda sınava giren adayların yorumlarına göre testleri değerlendireceğiz:

TÜRKÇE
40 sorudan oluşan türkçe testinin soruları geçen yıla benziyordu. Sorular çok zor olmasa da oldukça fazla zaman kaybına neden oldu. Bunun en önemli nedeni soruların uzunluğu ve bazı çelişkili cevaplar.

MATEMATİK
Pek çok aday soruların zor olduğunu belirtiyor. Eğer böyle bir durum varsa TM ve MF puan türlerinde geçen yıla göre puan ve sıralamalarda büyük farklar ortaya çıkacak.

SOSYAL BİLİMLER
Adaylar bu yılki sosyal testinin zor olduğunu belirtiyorlar. Anladığımız kadar tarih testi kolay coğrafya testi daha zor gelmiş.

FEN BİLİMLERİ
Genel olarak geçen yıla göre soruların zorluk derecesi açısında çok büyük bir fark görünmüyor. Kimya sorularının daha kolay olduğu söyleniyor.

Kısıtlı imkanlarla edindiğimiz izlenimlere göre yazımız oluşturduk. Siz de testler hakkındaki fikirlerinizi yazarsanız yazımızda paylaşcağız. Yorumlarınızı bekliyoruz
OKULSORU.COM

okulsoru

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yazın

LÜTFEN YORUMLARA ADINIZI YAZINIZ.AKSİ TAKDİRDE SORULARINIZA CEVAP YAZILMAYACAKTIR

YGS-LYS SORGULAMA