Üst Slider

» » » 2014 YGS Sınav Görevlileri İçin Başvuru İşlemleri Başladı

Martta yapılacak olan 2014 YGS sınavına görevlendirme yapmak için başvuru ekranı açılmıştır. Sınav görevi için tercih yapmak için öncelikle http://gis.osym.gov.tr/ adresinden giriş yapmak gerekiyor.  Sınav görevi için 20 okul tercih edilebiliyor. Ayrıca Bilgilerim kısmında IBAN numaranızı kontrol etmeyi unutmayın. Başvurular 21.02.2014-27.02.2014 tarihleri arasında yapılabiliyor.


Soldaki menüden "Bilgilerim" bağlantısını tıklayarak sistemdeki bilgilerinizi görüntüleyebilir , kontrol edebilir ve bazı bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz. Eğer bilgilerinizde bir değişiklik varsa bağlı bulunduğunuz kurumun Bina Üst Yetkilisine başvurarak  gerekli güncellemeleri yaptırabilirsiniz. Ayrıca "Görev Tercihlerim" bağlantısını tıklayarak görev almak istediğiniz sınavları ve binaları tercih edebilirsiniz.

Sınav görevinizi onayladıktan sonra, görevinizi yerine getirmenize engel beklenmedik durumlarla karşılaşmanız halinde; yerinize görevlendirme yapılabilmesi için bağlı bulunduğunuz Sınav Merkezinizi arayarak geçerli mazeretinizi bildirmeniz gerekmektedir. Görev iptal işlemleri yalnızca bağlı bulunduğunuz Sınav Koordinatörlükleri tarafından yapılacak olup, Merkezimize yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. Sınav Koordinatörlükleri iletişim bilgilerine http://www.osym.gov.tr/belge/1-2412/osym-sinav-merkezi-yoneticilikleri.html adresinden ulaşabilirsiniz.

Görevli portalinin kullanımı ile ilgili karşılaşmış olduğunuz her türlü sorunla ilgili olarak 444 ÖSYM (4446796) nolu telefonu arayabilir veya gis@osym.gov.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

okulsoru

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yazın

LÜTFEN YORUMLARA ADINIZI YAZINIZ.AKSİ TAKDİRDE SORULARINIZA CEVAP YAZILMAYACAKTIR

YGS-LYS SORGULAMA